Chester’s Verhaal – 11 Einde

 

Toen hij Ilona aan de telefoon had, nodigde hij haar uit samen naar de bioscoop te gaan en natuurlijk accepteerde zij zijn uitnodiging.

Het was een romantische film en naderhand praatten ze nog wat na voor de deur van het theater. Ze waren alletwee enthousiast over de film en moesten om bepaalde scenes hartelijk lachen. Ze omhelsten elkaar vriendschappelijk (ahum, ahum) maar ze dorsten elkaar nog niet te kussen.

 

Chester bracht haar naar huis en ze spraken voor de volgende dag af.

Het was Ilona opgevallen, dat Chester er relaxed uitzag; meer dan gewoonlijk maar ze wist niet waarom.

Toen hij haar de volgende dag ophaalde, vroeg hij waar ze naar toe wilde. Zij zei: “Wat denk je van de Strandboulevard? Ik vind de zonsondergang daar zo mooi”.

Het was op die plek, dat Chester alles over zijn leven vertelde; vanaf zijn prille jeugd tot nu toe.

Ilona vond het vreselijk, dat hij zijn moeder zo vroeg had verloren en de manier waarop…. Daarna ook zijn vader op zo’n vreselijke manier… Ze wilde hem troosten en aaide hem over zijn wang.

Ineens, ze wisten niet hoe het gebeurde, maar ze kusten elkaar. Een hele lange, intense kus.

Ongeveer een uur en vele kussen later, bracht Chester haar in taxi naar huis.

Voor de volgende middag hadden ze in het park afgesproken en het was daar, dat Chester haar vroeg of ze vaste verkering met hem wilde.

Ze hoefde er niet lang over na te denken en ze maakte zichzelf en Chester gelukkig door ‘ja’ te zeggen. 

Ze genoten ervan samen hand in hand te kunnen wandelen, zonder bezorgd te zijn, dat Cynthia weer iets zou uithalen.

Toen zei Chester: “Hé, je hebt nog steeds mijn nieuwe huis niet gezien. Het huis op zich is wat ouderwets maar het interieur is helemaal aangepast aan deze tijd”.

Ilona lachtte: “Joh, het is maar een paar dagen geleden, dat je in dat huis woont dus het is vrij normaal, dat ik het nog niet heb gezien. Oké… laten we naar jouw nieuwe huis gaan”.

Ze vond het een grote verbetering vergeleken met wat hij eerst had. Chester maakte iets te eten klaar en daarna gingen ze gezellig televisie kijken.

Nou ja… kijken… Je kunt beter zeggen, dat ze aan het zoenen en vrijen waren.

 

Zo vloog de dag voorbij en Chester zei: “Jeetje, kijk eens hoe laat het is, ik zal je naar huis moeten brengen; hoewel… morgen is het zondag. We zitten hier net zo lekker..” Ilona voelde zich ook erg prettig en had geen zin om naar huis te gaan. “Wil de hier misschien blijven slapen?”, vroeg Chester voorzichtig. Ze antwoordde, dat ze er geen bezwaar tegen had. Na een douche gingen ze naar bed waar ze wat verder kletsten en knuffelden en toen gebeurde, wat je je misschien wel kunt voorstellen; het regende hartjes op het bed. 

 

Na een intense nacht van liefde en passie werden ze voldaan wakker en Ilona bood aan een ontbijt klaar te maken maar Chester stond dat niet toe. Hij zei: “Blijf jij nog maar even liggen want ik ga een speciaal ontbijt maken”. Het bleek inderdaad een speciaal ontbijt te zijn. Ze waren beiden nog in pijama; nou ja… alleen Ilona want Chester had er nooit van gehouden en sliep alleen maar in zijn ondergoed.

Toen, net als in een romantische film, knielde Chester voor haar

en bood haar een diamanten ring aan: “Ilona, je bent de vrouw van mijn leven, wil je mij de eer doen en mijn vrouw te worden?”

Zo snel had Ilona niet verwacht, dat hij haar zou vragen. Ze lachte van geluk en zei: “Ja, ja, ja, natuurlijk wil ik dat”.

Chester voelde alsof zijn hart van al dat geluk niet meer in zijn borst paste en om eventuele bedenking van haar kant te voorkomen, vroeg hij: “Wanneer? Vandaag?”.

Ilona: “O jee, wil je écht vandaag al trouwen? Ja, eigenlijk heb je gelijk; we hebben hier geen familie… dus waarom niet… Maar geef me wel de tijd om een bruidsjurk te kopen en ik moet ook naar de kapper”.

Chester kon zijn geluk niet op en vroeg “waar gaan we trouwen?” maar hij gaf zelf gelijk het antwoord: “op dezelfde plek, waar ik je mijn leven heb verteld en waar we elkaar voor het eerst gekust hebben. Daar laat ik mijn verleden achter en jij het jouwe. Dan beginnen we een nieuw avontuur: het Huwelijk”.

Het was al in de namiddag, dat ze daar stonden als bruid en bruidegom en elkaar trouw beloofden tot de dood hen zou scheiden. Ze waren alletwee al tegen de 30 en hadden genoeg levenservaring om te weten, dat de stap die ze genomen hadden voor de rest van hun leven zou zijn.

Ze keken elkaar diep in de ogen en waren zo gelukkig, dat er geen plaats meer was voor woorden.

 

EINDE (of begin?)

 

Advertenties

Over margotoele

Geboren in Nederland en met een spanjaard getrouwd. Sinds 1971 wonende in Las Palmas op de Kanarische Eilanden. Ik ben beroeps gids en mijn hobby is verhaaltjes te schrijven, die op het spel De Sims zijn geïnspireerd. Nací en Holanda y me casé con un español. Desde 1971 vivimos en Las Palmas de Gran Canaria. Soy guía profesional y mi gran hobby es escribir historietas inspiradas en el juego de Los Sims.
Dit bericht werd geplaatst in Chester's Verhaal en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Chester’s Verhaal – 11 Einde

  1. Yvonne Astrid zegt:

    Jammer dat het uit is , nu maar wachten op de volgende verhaal lijn.kus von.

  2. Conny zegt:

    Hoi Margo,Wat jammer dat het afgelopen is.Hoop dat je gauw weer begint met een nieuwverhaal,ik kijk er naar uit!!Wat was het leuk.Fijne dagen en een knuffel van Conny.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s