De Middeleeuwen

Vorig weekend heb ik het nieuwe spel Medieval Sims gekocht. Het is leuk maar niet te vergelijken met de Sims3. Goed landschap, maar geen mogelijkheden om zelf huizen te bouwen. Het allerergste is, dat de camera heel erg ‘vast’ zit. Je kan er nauwelijks iets mee doen. Alleen buitenshuis kan je de camera met veel moeite om de sims heen draaien maar zodra ze in het kasteel of het huis zitten dan is het net alsof je met een poppenhuis bezig bent. Alleen maar open aan de voorkant en als je binnen bent is er ook geen mogelijkheid om de muur omlaag of omhoog te doen. Maar ja…, hier is een klein voorbeeld van een korte video. Ik ga wel proberen of ik er iets meer mee kan doen. De video op zich is niet bijzonder maar ik heb hem hier toch maar geplakt om jullie een beetje een idee te geven van de geluiden van het spel. Dat is wel erg leuk… De achtergrond muziek is ook middeleeuws. Dat is in principe wel apart maar op den duur wordt het vervelend. Gelukkig kan dat afgezet worden. 😛

Advertenties

Over margotoele

Geboren in Nederland en met een spanjaard getrouwd. Sinds 1971 wonende in Las Palmas op de Kanarische Eilanden. Ik ben beroeps gids en mijn hobby is verhaaltjes te schrijven, die op het spel De Sims zijn geïnspireerd. Nací en Holanda y me casé con un español. Desde 1971 vivimos en Las Palmas de Gran Canaria. Soy guía profesional y mi gran hobby es escribir historietas inspiradas en el juego de Los Sims.
Dit bericht werd geplaatst in Een Onder-Onsje, Varia en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op De Middeleeuwen

 1. Yvonne Toele zegt:

  Hoi Margo, De filmpjes gaan beter dan toen je een tijd terug er een op zetten, bij deze kon ik het helemaal uit zien ,bij de anderen duurde het heel lang het moest zich steedt op nieuw starten. Dat gevecht weet je nog?
  Kus je Zus. 😆

 2. Conny zegt:

  Hoi Margo,Wat leuk dat je er zo mee bezig bent ,heel knap hoor,
  Ik heb er zelf niet zo veel mee {de middeleeuwen}maar als je er mee door gaat
  wil ik het zeker wel volgen hoor!!Sterkte met het uit proberen!
  Knuf van Conny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s