My Own

Weer een huis voor De Sims 3. De ligging van de kamers in dit huisje, doet me denken aan het huis waar ik geboren ben. Het kan nooit helemaal hetzelfde zijn en mijn geboortehuis had geen tuin. Gewoon maar een huis in het centrum van Amsterdam. Het huis was een pand met 3 verdiepingen en wij woonden op de begane grond. Ik heb dit huis heel grondig getest en ik speel er nog vaak mee. Het is een makkelijk huis om mee te spelen. Als jullie het interessant vinden kunnen jullie het downloaden. Ik laat eerst even wat foto’s ervan zien. Als je op de plaatjes klikt, krijg je ze groter te zien.

Het huis is gebouwd op een 20×30 kavel; heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. De prijs voor het gemeubileerde huis is 84,872 Simoleons maar als je het zelf wilt meubileren dan kost het 39,328 Simoleons. Voor dit huis hoef je alleen maar het Sims3 basisspel te hebben maar het spel moet wel gepatcht zijn.

Advertenties

Over margotoele

Geboren in Nederland en met een spanjaard getrouwd. Sinds 1971 wonende in Las Palmas op de Kanarische Eilanden. Ik ben beroeps gids en mijn hobby is verhaaltjes te schrijven, die op het spel De Sims zijn geïnspireerd. Nací en Holanda y me casé con un español. Desde 1971 vivimos en Las Palmas de Gran Canaria. Soy guía profesional y mi gran hobby es escribir historietas inspiradas en el juego de Los Sims.
Dit bericht werd geplaatst in Downloads, Huizen/Lots. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s