Nieuwe downloads

01-02-13

Het heeft een tijdje geduurd maar hier ben ik dan met een andere set. Deze keer is het een sofa, stoel en koffietafel voor een eenvoudige Sims 3 huiskamer. Hier wat plaatjes van dezelfde set in verschillende kleuren. Je kan ze zelf ook de kleuren geven naar jouw smaak.

green          red          creme

Om deze set te kunnen downloaden ga je naar de Banner>Downloads>Sets. Ik hoop, dat je er plezier van hebt in het Sims 3 spel.

*****

In de Sims 3 is er een groot gebrek aan gordijnen. Ach… gordijnen genoeg maar ze passen vaak niet bij de ramen die in het spel voorkomen. Daarom heb ik een set gordijnen gemaakt voor ramen 2×1. Ze zijn hoog dus… alle ramen 2×1 worden door deze gordijnen bedekt. Hier komt er vast een plaatje van. Als je meer details wilt zien ga dan naar de Download tab in de banner>Decoratie. Daar vind je meer plaatjes en ook de mogelijkheid om deze gordijnen te downloaden.

open

Advertenties

Over margotoele

Geboren in Nederland en met een spanjaard getrouwd. Sinds 1971 wonende in Las Palmas op de Kanarische Eilanden. Ik ben beroeps gids en mijn hobby is verhaaltjes te schrijven, die op het spel De Sims zijn geïnspireerd. Nací en Holanda y me casé con un español. Desde 1971 vivimos en Las Palmas de Gran Canaria. Soy guía profesional y mi gran hobby es escribir historietas inspiradas en el juego de Los Sims.
Dit bericht werd geplaatst in Downloads, Sin categoría en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s