Downloads

Hier is-ie dan… de download pagina. Moet nog helemaal georganiseerd worden… dat wel! Het is de bedoeling, dat de echte sims3 fans hier gratis schilderijen en huisjes kunnen downloaden. Eenvoudig…, ze zijn van mezelf. Ik ben niet van plan om een andermans werk hier aan te bieden want daarvoor kun je naar andere sites. Dit is enkel en alleen maar mijn eigen werk.

Ik ben er mee bezig!

Wel wil ik nu ook duidelijk maken, dat ik altijd gelijk de nieuwe Sims3 uitbreidings packs koop en de meeste stuff packs ook…. Uitzondering is Katy Perry. Die heb ik niet gekocht en ben het ook niet van plan. Wel wacht ik op ‘Seasons’ die volgende week al op de markt is. Ik patch mijn spel altijd. De creaties die ik heb gemaakt en hier ga publiceren zijn door mij gemaakt met het fantastische programma van The Sims Resource ‘Workshop’. Er kunnen dus meshes inzitten van alle uitbreidings pakketten. Mocht je ze niet allemaal hebben, dan zal de CC vervangen worden door CC van het basisspel.

Ik heb het nog een beetje druk maar zal zodra ik kan het ‘download-gebeuren’ overzichtelijk maken.

In de banner vind je in de Downloads tab al verschillende creaties die je kunt downloaden.

//

Advertenties

2 reacties op Downloads

  1. Louise van Kleef zegt:

    Heel leuk Margo. Hoop dat je veel reacties krijgt. Het is een hele klus lijkt mij maar het geeft je beslist ook veel voldoening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s