Gordijnen

Alle kleine plaatjes hier zijn thumbnails. Als je erop klikt zie je ze vanzelf groter.

Die leuke ouderwetse ramen… baywindows worden ze ook wel genoemd hebben helaas geen goede gordijnen. Ik heb er wat doorschijnende van gemaakt en een ‘valletje’. Kijk naar de plaatjes of ze je bevallen en zo ja…. dan kan je ze downloaden.

baywindow1 baywindow2

DOWNLOAD

Ik heb ze voor je…. volledig automatische gordijnen voor 1, 2 en 3 tiles brede ramen. Ze gaan vanzelf open om 6 uur ’s morgens en ’s avonds om 6 uur gaan ze dicht.

Aut.gordijnen1 Aut.gordijnen2

DOWNLOAD

Keukengordijntjes

EA heeft in zijn spel schattige keukengordijntjes die de onderste helft van het keukenraam bedekken maar dat is dan ook het enige gordijntje van hen dat de moeite waard is, voor dit raampje althans. Ik heb iets heel kleins gemaakt om met dit keukengordijntje te combineren. Het resultaat zie je in plaatje 2. Klik op het plaatje en je ziet het groter. Ook heb ik voor hetzelfde raam nog wat meer gordijntjes gemaakt. Je ziet ze hier allemaal onder. Op plaatje 4 heb ik verschillende spel ramen gezet zodat je kunt zien, dat deze gordijnen ook voor die maat gebruikt kunnen worden. Ik heb de gordijntjes namelijk verschuifbaar gemaakt (net als je met de schilderijen in het spel kan doen).

Keuken1  keuken2  keuken3  keuken4

keuken5  keuken6  keuken7  keuken8

DOWNLOAD

Gordijntjes voor het ‘overbodige raampje’

Deze gordijnen zijn speciaal gemaakt voor een van de kleinste raampjes van het basisspel van de Sims3. Helaas zijn de gordijnen die door EA gegeven worden vaak óf te klein óf te dicht bij het raam waardoor het hout van het raam door het materiaal van het gordijnen te voorschijn komt. Speciaal voor dit raampje heb ik de volgende gordijnen en een kleine jalouzie gemaakt. Dus 3 soorten in dezelfde maat; kleine jalouzieën, kleine gordijnen en diezelfde gordijntjes maar dan doorschijnend.

Superklein 1    Superklein 2    Superklein 3

DOWNLOAD

Gecombineerde Gordijnen

Hier hebben we vitrage en overgordijnen voor 3×1 en 2×1 ramen. Volledig door jezelf te bewerken.

Curtain Combi 1  Curtain Combi 2  Curtain Combi 3  Curtain Combi 4

DOWNLOAD

Koninklijke Gordijnen

Voor een 3×1 raam, geeft deze gordijnen wel iets speciaals aan een simwoning. Het is een combinatie van vitrage en overgordijnen. In de download zit alleen maar het gordijnen van het eerste plaatje. Ik heb de andere plaatjes erbij gezet om te laten zien dat alles volledig te veranderen en te verkleuren is.

Royal  Curtain 1    Royal Curtain 2    Royal Curtain 3

DOWNLOAD

Verticale jalouzieën

In het basisspel van de Sims3, komen deze verticale jalouzieën voor maar ze zijn niet hoog genoeg en niet breed genoeg voor een hoog 2×1 raam. Ik heb die jalouzie wel als voorbeeld genomen maar hem hoger en breder gemaakt. Ik hoop, dat de sims er iets aan hebben.

Verticale jalouzieën 1   Verticale jalouzieën 2

DOWNLOAD

TransCurtains

Mijn eerste vitrage gordijnen. Ik ben er zelf trots op. Ondanks dat ze doorzichtig zijn kunnen ze toch bewerkt worden en andere kleuren en designs krijgen.

01 Transcurtains    02 Transcurtains    03 Transcurtains

DOWNLOAD

Outlet Curtain set

Deze gordijnen zijn speciaal voor 3×1 ramen gemaakt. Ze zijn volledig te bewerken. Dit is alleen in de basiskleur gemaakt.

01 Outlet Curtains 3x1   02 Outlet Curtains 3x1   03 Outlet Curtains 3x1

DOWNLOAD

Sims 3 – Lange gordijnen 1×1… Drie soorten en ze kunnen met elkaar gecombineerd worden. Het is mogelijk ze in het spel een andere kleur of texture te geven. Om mijn meshes te maken, kan ik voorbeelden hebben gebruikt van alle uitbreidings packs van het  spel en mijn spel is helemaal up-to-date.

Image 01     Image 04     Image 06

DOWNLOAD

01-02-13

In de Sims 3 is er een groot gebrek aan gordijnen. Ach… gordijnen genoeg maar ze passen vaak niet bij de ramen die in het spel voorkomen. Daarom heb ik een set gordijnen gemaakt voor ramen 2×1. Ze zijn hoog dus… alle ramen 2×1 worden door deze gordijnen bedekt. Hier komen er wat plaatjes van. Als je op een plaatje klikt zie je het vergroot.

open  half2  half1  closed

DOWNLOAD

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s