Huizen/Lots

Casa Cecilia (Familie Starter)

Deze eenvoudige maar smaakvolle starter staat op een kavel van 30×20. De prijs is 39.544 simoleones (gemeubileerd) en leeg kost het 20.999. Het heeft 2 slaapkamers en 1 1/2 badkamer. Voor de hoofdingang is er een grote binnenplaats. Het huis heeft een soort doorgang die het slaapgedeelte van het woongedeelte scheidt. Achter het huis is er een mooie tuin met een een intiem hoekje.

26                                      37

45                                      41

Dit huisje is door mij gebruikt in het laatste deel van het verhaal ‘Een Speling van het Lot’. Daar kan je er meer foto’s van zien. Je vindt het verhaal bovenin de balk bij het menu ‘Mijn verhalen die af zijn’. Ik heb alle uitbreidingspakketten en ik haast me altijd om de patches toe te voegen. In het geval, dat je een bepaald uitbreidingspakket niet hebt, dan wordt de door mij gebruikte CC automatisch door basis CC vervangen.

DOWNLOAD

*****

Familie Starter (29-11-2012)

Deze kleine familie starter is gebouwd op een kavel van 15×10 maar staat ook heel mooi op een grotere kavel.

     

Als je op de plaatjes klikt zie je ze groter.

Het huis werd door mij gebouwd met het basisspel van de Sims3. Er zijn 8 schilderijen in het huis, die door mij gemaakt zijn.

De prijs voor het ongemeubileerde huis is: 18.776 Simeuros, gemeubileerd 39.356 Simeuros. Het heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers verdeeld over 2 verdiepingen.

DOWNLOAD

*****

My Own

Weer een huis voor De Sims 3. De ligging van de kamers in dit huisje, doet me denken aan het huis waar ik geboren ben. Het kan nooit helemaal hetzelfde zijn en mijn geboortehuis had geen tuin. Gewoon maar een huis in het centrum van Amsterdam. Het huis was een pand met 3 verdiepingen en wij woonden op de begane grond. Ik heb dit huis heel grondig getest en ik speel er nog vaak mee. Het is een makkelijk huis om mee te spelen. Als jullie het interessant vinden kunnen jullie het downloaden. Ik laat eerst even wat foto’s ervan zien. Als je op de plaatjes klikt, krijg je ze groter te zien.

Het huis is gebouwd op een 20×30 kavel; heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. De prijs voor het gemeubileerde huis is 84,872 Simoleons maar als je het zelf wilt meubileren dan kost het 39,328 Simoleons. Voor dit huis hoef je alleen maar het Sims3 basisspel te hebben maar het spel moet wel gepatcht zijn.

*****

Blokhut

Wie houdt van hout? Ik geloof eigenlijk, dat we allemaal wel van hout houden. Een blokhut is leuk maar deze starter is nét iets groter dan een blokhut. Ideaal voor een pas getrouwd stel. En mochten ze gezinsuitbreiding verwachten, dan kunnen ze altijd nog uitbreiden. Klik maar op de foto’s om ze groter te kunnen zien.

Klik maar HIER

*****

Hier is een beginnershuis voor jullie. Het heet ‘Licht en Ruimte’.

Beginnershuis 'Light and Space'

Een redelijk modern huisje met veel uitbreidingsmogelijkheden. Het heeft open kamer en keuken, 1 slaapkamer, 2 badkamers, een grote overloop en een terras. Het is gemeubileerd en kost 47.976 simeuros. Het is echter ook mogelijk om het ongemeubileerd te kopen en dan kost het gelijk een stuk minder: 30.925 simeuros. Klik op de foto om het groter te zien.

Voor dit huis heb je alleen maar het basisspel van de Sims3 nodig maar het moet wel volledig gepatcht zijn… Jullie kunnen het HIER dowloaden.

Advertenties

2 reacties op Huizen/Lots

 1. Elly Lammerts (ella47) zegt:

  Hallo Margo. Ik kom via TSR op jouw site terecht. Ik heb het nog niet allemaal gelezen, maar tot nu toe heel interessant. Ik ben zelf ook zo’n verslaafde Simmer. Al vanaf de Sims 1. Ik bouw nu alleen nog maar huizen. Eerst lukte het niet om ze te submitten, Mijn Engels is niet zo denderend en dan bedoel ik vooral het lezen er van, vooral als het dan te technish is. Maar dank zij Frederiqeu ((fredbrenny) is het mij gelukt, Er staan nu 66 huizen van mij op TSR. Ik kijk altijd op een architecten site en die huizen probeer ik dan na te maken. En met de juiste downlouds, die anders Simmers dan weer maken, kom ik dicht bij de werkelijkheid. Soms breek ik een huis wel 3 keer af omdat ik niet tevreden ben.

  Kan ik van deze site ook spullen downloaden voor mijn huizen?.

  Het liefst zou ik zelf dingen maken, maar ik snap er echt niets van, Sommige Simmers maken zulke mooie dingen en ook praktische dingen, BV. Angela maakt goede dingen zodat je een beetje kunt manipuleren. Ik wens jou nog heel veel Simplezier en met de rest van je hobby natuurlijk

  • margotoele zegt:

   Hallo Elly. Heel leuk om eens een reactie te krijgen op mijn eigen blog. Je mag rustig alle spulletjes die ik op mijn blog zet downloaden hoor! Ik ben niet zo’n goede mesher als Angela maar wat er is mag je gebruiken. Als je het ergens upload geef dan wel even door waar je het vandaan hebt.

   Ik zal eens jouw huizen op TSR een bekijken. Groetjes en ook veel plezier met de Sims.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s