Sets

21-03-13

Tuinmeubeltjes

Deze tuinmeubeltjes vrolijken elke simtuin op. Aan de hoge tafel kan gegeten worden als je daarvoor de krukken gebruikt. Alles kan ander materiaal of kleur gegeven worden. In de laatste foto zie je, dat ook het centrum van de lage tafel en elk kussen apart verkleurd kunnen worden. Klik op de kleine plaatjes en je ziet ze groter.

Garden set 3  Garden set 4  Garden set 1  Garden set 2

DOWNLOAD

Outlet Boekenkast

Bookshelf 1          Bookshelf 2

Deze boekenkast hoort ook nog bij de Outlet meubeltjes. Op het eerste plaatje zie je het van dichtbij en op het tweede plaatje zie je het in combinatie met met Outlet Living set.

DOWNLOAD

Outlet Office set

Outlet Office 1

Outlet Office 2

Een schrijfbureau precies zoals je het hier op deze 2 plaatjes ziet. Bestaat uit het bureau, een kuipstoel, een kalender met de 4 jaargetijden erop, een digitale klok, een bureaufoto, een bureaulamp en een neusspray *gniffel*.

DOWNLOAD

Outlet Dining set

Outlet Dining

Deze eethoek vormt ook deel van mijn Outlet serie. De set bestaat uit eettafel, stoel, zijtafel, vloerkleed en fruitschaal.

DOWNLOAD

Outlet Living set

Outlet Living

Dit was mijn eerste huiskamer meubel set. De Outlet Living  bestaat het bankstel voor respect. 3 en 2 zitplaatsen, lage salontafel met mogelijkheid tot het plaatsen van spulletje bovenop maar ook op de onderste plank, een 3-hoekig hoektafeltje en een groot vloerkleed.

DOWNLOAD

01-02-13

Het heeft een tijdje geduurd maar hier ben ik dan met een andere set. Deze keer is het een sofa, stoel en koffietafel voor een eenvoudige Sims 3 huiskamer. Hier wat plaatjes van dezelfde set in verschillende kleuren. Je kan ze zelf ook de kleuren geven naar jouw smaak.

green     red     creme

Download pequeño

*****

Mijn allereerste creatie was een eethoek. Nou ja… voor die tijd had ik nog wel iets anders gemaakt maar dat was niet goed genoeg om vrij te geven. Met mijn eethoek was ik zelf ook tevreden.

Als eerste creatie is het natuurlijk niet perfect maar het was voldoende om er een diploma voor te krijgen van TSR-Universiteit. Het bestaat uit: eettafel, stoel, zijkast, hoektafeltje, schilderij en een vloerkleed.

Wil je downloaden? Dat kan HIER

//

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s