Spitzmagic

Hoe Fredbrenny haar vriendin Barb (Spitzmagic) beschrijft:

Barb is een te gekke dame uit Texas, vlak bij Dallas in Amerika. Ze is getrouwd, heeft 2 volwassen kinderen en 2 prachtige kleinkinderen, Connor en Katie. Ze is helemaal gek van de Sims en vindt dat ze het soms misschien iets te vaak speelt. Maar ja, dat heb je ervan als je verslaafd bent. Ze is een “Tweeling” en met haar “luchtige” karakter zorgt ze voor een frisse wind binnen het Sims gebeuren. Ze schrijft graag verhalen waar wij weer met volle teugen van mogen genieten.

*****

Barb(ara) is zo vriendelijk geweest mij (Martoele) toestemming te geven om haar verhaaltjes in het nederlands te vertalen. Tot nu toe zijn dat 4 verhalen geweest maar er zijn nog meer die, als ik er de tijd voor kan vinden, ook zal vertalen. Oorspronkelijk werden deze verhalen gecreëerd voor The Sims Resource en waren dan ook in het engels geschreven. Als je de originele versie wilt lezen dan kan je dat doen door op deze link te drukken. Dan kom je op haar minisite en zal het je opvallen, dat ze vanaf januari ook een speciale onderscheiding heeft: een Story Composers Badge!

Om bij haar verhalen te komen hoef je alleen maar met je pijltje op haar naam in de balk te gaan staan. Daar zie je de links tot haar verschillende verhalen op een menu-rol en kan je uitkiezen welke je wilt lezen.

Advertenties